Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΑΣΗ.....

Προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κισάμου
Κοινοποίηση: κ. Δήμαρχο
Θέμα: Σύγκληση δημοτικού συμβουλίου, βάση των διατάξεων της παρ. 2 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87) όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν.4555/18 (ΦΕΚ 133 Α’).
Κυρία Πρόεδρε δεδομένου ότι η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει 7 Σεπτεμβρίου και είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσει με όσον το δυνατόν λιγότερα προβλήματα για την εκπαίδευση των παιδιών του δήμου μας. Όλοι γνωρίζουμε και ευχόμαστε να έχουν έρθει οι προκάτ αίθουσες για να ξεκινήσουν όλα τα παιδιά μας με πρωινό ωράριο.
Κυρία πρόεδρε είμαστε υποχρεωμένοι και εκ του νόμου, αλλά κυρίως από την βαρύνουσα κατάσταση που υπάρχει στην εκπαίδευση του δήμου μας να αποφασίζουμε ποια σχολεία θα στεγαστούν, με δεδομένο ότι η προσωρινή συστέγαση ΓΕΛ και 1ο Γυμνασίου, από τον Μάρτιο 2020, δεν υλοποιήθηκε. Τώρα που θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά πρέπει να πάρουμε απόφαση με νηφαλιότητα ποια συστέγαση, μεταξύ των σχολείων πρέπει να γίνει. Θεωρούμε ότι πρέπει τώρα να συζητήσουμε και να ακούσουμε τους ειδικούς, τι θετικά και τι αρνητικά έχει η κάθε περίπτωση, τα δυο γυμνάσια μαζί ή γυμνάσιο – λύκειο ; πριν πάρουμε την τελική απόφαση μας. Οπότε στην συνεδρίαση που θα πραγματοποιήσουμε, να κληθούν οι εργαζόμενοι του κέντρου κοινότητας του δήμου μας ( Κοινωνική λειτουργός και Ψυχολόγος), ο προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης περιφερειακής ενότητας και οι διευθυντές των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου μας, οι πρόεδροι συλλόγων γονέων και όποιοι άλλοι σχετικοί με το θέμα, θεωρείτε εσείς.
Με εκτίμηση
29-07-2020
Το σύνολο των μελών της Μείζονος Αντιπολίτευσης του δήμου Κισάμου
Σταθάκης Θεόδωρος, Γλαμπεδάκης Βασίλειος, Ξυπολιτάκης Εμμανουήλ, Ψαράκης Νεκτάριος, Μακράκης Γεώργιος, Καστανάκης Γεώργιος, Πατερομιχελάκη Αικατερίνη, Βαρουχάκη Σταυρούλα, Δερουκάκης Εμμανουήλ, Καρτσωνάκης Γεώργιος, Λιουδάκης Κωνσταντίνος 


Δεν υπάρχουν σχόλια: