Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

ΤΡΙΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΘΥΕΛΛΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Τρία ασημένια μετάλλια στην πρώτη εμφάνιση του τμήματος στίβου της Θύελλας στην ιστορία της στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη το Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Ιουλίου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.
Η Νατάσα Ανουσάκη τερμάτισε δεύτερη στα 400μ Γυναικών με χρόνο 61.67 πίσω από την περσινή Πανελληνιονίκη της κατηγορίας Κ23 Αργυρού Μαρία Μυρτά του Ελευθερίου Βενιζέλου. Επίσης η αθλήτρια της Θύελλας τερμάτισε στην πέμπτη θέση στα 200μ με χρόνο 27.18.
Πολύ γρήγορος στα 200μ ο Ορλίντ Τζόκα με χρόνο 23.99 τερμάτισε δεύτερος σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ καθώς επίσης κατέλαβε την τέταρτη θέση στα 400μ με χρόνο 54.65.
Δεύτερος στην κατάταξη στο άλμα σε μήκος ο Άγγελος Μοδιανάκης με άλμα στα 5.37μ δείχνοντας ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο και στα υπόλοιπα αγωνίσματα εκτός των ρίψεων.
Πολύ καλή εμφάνιση για τον Κλάιντι Μπεκίρι σημειώνοντας δύο ατομικά ρεκόρ στα 200μ με χρόνο 25.79 ήρθε τέταρτος και στα 400μ με χρόνο 57.23 πέμπτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: