Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΦΑΛΩΝΑ

Η γέφυρα του Κορφαλώνα, διοικητικά ανήκει στον Δήμο Κισάμου και για οτιδήποτε χρειαστεί απο μερεμέτια υπεύθυνη και υπόλογη η περιφέρεια. Μια σιδερένια μπάρα στην γέφυρα κρέμεται με κίνδυνο να πέσει στην εθνική ή καλύτερα στον ΒΟΑΚ, καλό είναι μιας και δεν υπάρχει περίπτωση να έλθουν απο την περιφέρεια για να το φτιάξουν (Η Κρήτη τελειώνει για αυτούς στο Κολυμβάρι) ο Δήμος Κισάμου να στείλει ένα συνεργείο να το φτιάξει... φυσικά για πολλοστή φορά κάνω εκκληση στον Δήμο να βάλει μια ταμπέλα που να λέει πως πάνε οι χιλιάδες επισκέπτες μας στα Χανιά. Θα θρηνήσουμε θύματα, αφού παραβιάζουν διπλή λωρίδα. 
Βέβαια καλό είναι μιας και εκμεταλλευόμαστε όλους αυτούς τους προορισμούς η Μονομετοχική του δήμου να φτιάξει τέτοιες κατατοπιστικές επιγραφές... σιγά την δυσκολία, εξάλλου τόσο χρήμα παίρνουν κάποιοι...θα μπορούσαν να το σκεφτούν... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: