Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

Δαπάνη 2000 δρχ  για προμήθεια Κατευθυντήριων Πινακίδων για τον δρόμο προς τον Μπάλο, έκανε η δημοτική αρχή... ας ελπίσουμε οτι το ίδιο θα κάνει και για το Λαφονήσι. Φυσικά και το ανάποδο θα πρέπει να κάνει με το πρόβλημα που υπάρχει στην γέφυρα του Κορφαλώνα... 
Ένα άλλο θέμα που το συναντήσαμε  τις τελευταίες μέρες και δεν "κτυπάει" καλά όσο και να θέλουμε να το αποφύγουμε είναι οι ανώνυμοι δρόμοι στην πόλη.
Στο επίσημο έγγραφο του δήμου μας, βλέπουμε και φυσικά χρειάζεται προσπάθεια να καταλάβουμε ποιος δρόμος είναι φανταστείτε οι ..άλλοι. Η προηγούμενη δημοτική αρχή, είχε κάνει μια προσπάθεια με την επιτροπή ονοματοδοσίας που είχε συστήσει, μάλιστα όπως έμαθα ο εργασία της επιτροπής (πολύ δύσκολη σίγουρα) έχει τελειώσει, απορία βέβαια είναι γιατί δεν παραδίδεται προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο. 
Θα λυθούν πολλά προβλήματα .... αλλά θα γίνουμε και λίγο πόλη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: