Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

ΟΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον Λευτέρη Βεστάκη !!! Ένα δικό μας παιδί !!! Έναν γνήσιο Κισσαμίκο !!!
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής Αντώνη Σταθόπουλο και στην συνέχεια με συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των κ. Σταθόπουλο και κ. Τουλουπάκη Π. με τον Λευτέρη Βεστάκη, οριστικοποιήθηκε η μεγάλη επιστροφή του Λευτέρη στην ομάδα μας από το πόστο του Τεχνικού διευθυντή και υπεύθυνου προπονητή της Ακαδημίας του ΠΓΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ και Ν. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ. Ο Λευτέρης είναι κάτοχος ΟΥΕΦΑ Β, αγωνίζεται επιτυχημένα τα τελευταία χρόνια στην ομάδα του ΣΥΝΚΑ σε επίπεδο Γ' εθνικής και προπονούσε τα τμήματα κ14 και κ16. Μάλιστα η κ14 βγήκε πρωταθλήτρια στον όμιλο των ισχυρών !!!
Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο Μιχάλης Μπαμπουνάκης για να έχει ο Λευτέρης μια ολοκληρωμένη εικόνα της δομής της Ακαδημίας. Ο Μιχάλης όπως είναι γνωστό έχει θέση παίκτη/ προπονητή στο σωματείο μας.
Σιγά σιγά όλοι οι σημαιοφόροι της ομάδας μας θα πάρουν τις θέσεις τους. Η φιλοσοφία μας και το πλάνο μας παίρνει σάρκα και οστά. Το παζλ συμπληρώνετε ....
Καλώς ήρθες Λευτέρη Σπίτι ΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: