Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΗ

Την υποψηφιότητα του για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος σύμβουλος για την τοπική κοινότητα Κισάμου του Δήμο Κισάμου, έστειλε ο Βασίλης Κουνδουράκης στο blog, αναφέροντας τα εξής:
- Ο Δήμος μας δικαιούται να έχει ανθρώπινο πρόσωπο, δικαιούται να είναι φιλικός με τους κατοίκους του, ζεστός με τους φιλοξενούμενους μας, πράγμα που σήμερα δεν είναι και οι περισσότεροι το βλέπουμε, το αντιλαμβανόμαστε, το ζούμε καθημερινά. Τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τη νέα διαχείριση του Δήμου επιβάλλεται να έχουν την ικανότητα να διεκδικήσουν για το δήμο μας αυτά που θα μας βγάλουν από την μιζέρια, επιβάλλεται να είναι ικανά και να κάνουν δημόσιες σχέσεις με την εκάστοτε κεντρική εξουσία, και να μην αρκούνται στα ψίχουλα που το κεντρικό κράτος προσφέρει διαχρονικά σε ένα δήμο.
Ο Δήμος μας λοιπόν χρειάζεται μια δυναμική ηγεσία που θα του διασφαλίσει ισχυρή παρουσία και φωνή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Μια ηγεσία πάνω από κόμματα και παρατάξεις και μόνο η ομάδα Μυλωνάκη μπορεί να κάνει πράξη αυτά.
Έχοντας ζήσει .... χρόνια στην Γερμανία και ξέροντας πως λειτουργούν οι δήμοι, γύρισα στην γενέτειρα μου και θέλω να εργαστώ, δίχως αντιπαλότητες και μικροπολιτικές για το καλό του Δήμου μας, με αυτό το σκεπτικό ανακοινώνω ότι κατεβαίνω στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για να βοηθήσω τον τόπο που γεννήθηκα και επέλεξα να ζήσω εγώ και τα παιδιά μου με τον Γιώργο Μυλωνάκη.
Προχωράμε μπροστά για να φτιάξουμε το Δήμο μας, την πόλη της Κισάμου που οραματιζόμαστε με έργα πνοής και ανάγκης!!!
Βασίλης Κουνδουράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: