Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

26 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης ήταν αρκετά για να συλληφθεί νεαρός στην ευρύτερη περιοχή της Κισάμου μετά απο έλεγχο που του έγινε.

Οι κλοπές δεν έχουν τέλος στην περιοχή μας μάλιστα τώρα χτυπάνε στοχευμένα με θρασύτητα και με αδυναμία στα τσιγάρα, τον καπνό, τις κάρτες και τα ποτά. Μια τέτοια περίπτωση είχαμε στον Πλάτανο τις τελευταίες μέρες όπου διέρρηξαν σούπερ μάρκετ αποκομίζοντας τα παραπάνω και ένα μικρό χρηματικό ποσό που βρήκαν στο ταμείο.
Προανάκριση ενεργεί και στις δυο περιπτώσεις το Αστυνομικό τμήμα Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: