Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ

Έχουμε και λέμε με την φράση "οι άνθρωποι που με αγαπάνε με σπρώχνουν να κατέβω" έκλεισε και η τρίτη υποψηφιότητα συνδυασμού στην Κίσαμο. Η δημόσια απάντηση αυτή του Κωστή Κουκουράκη σε ερώτηση συμπολίτη μας, μας χαροποιεί ιδιαίτερα μιας και δεν είναι ψέματα, ότι ο Κώστας είναι ο ποιο κατατοπισμένος και ενημερωμένος δημοτικός σύμβουλος της γειτονίας μας. Ο Κώστας είναι γνωστός για τους αγώνες του για το Ιναχώριο αλλά και για τις άλλες περιοχές του Δήμου Κισάμου. Τώρα πλέον δεν μένει παρά να μάθουμε αν θα ηγηθεί του τρίτου πόλου στον Δήμο Κισάμου, μιας και για συνεργασία με τους άλλους δυο δεν θα κάνει. Με απλά λόγια τεσσερις συνδυασμοί ως τώρα, με προοπτική να γίνουν πολλοί, αν κάποιοι ενδιαφέρονται να ανακατώσουν πολύ την τράπουλα.
Μιχάλης, Κώστας έχουν καλή σχέση οπότε κάπου εκεί θα κριθεί και η αρχηγία...... φυσικά κρατάμε και μια "πισινή" να δούμε κάποιον άλλον να αναλαμβάνει την ηγεσία του νέου συνδυασμού που κατά πολύ θα έχει την βάση του στην Ανεξάρτητη Κίνηση Κισάμου όπου το 2010 είχε ηγηθεί τον συνδυασμό ο Κώστας Κουκουράκης
Περιμένουμε λοιπόν τις επίσημες εξαγγελίες.... 

2 σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΟΛΑΚΗΣ είπε...

Αυτοί που μας αγαπάνε και αυτοί που μας <> πολλές οι διαφορές αλλά συνάμα και οι ομοιότητες μεταξύ τους .Το θέμα έγκειται , στο πώς μπορείς να τους διακρίνεις .
Πολλές φορές έχουμε δεί , υποψηφίους , να ονομάζονται <> , <> , <> , χωρίς όμως να μπορούν να <> την αυτοδυναμία της .Εκεί μπαίνουν και οι άνθρωποι που μας <> , απλά και μόνο για να δηλώσουν την παρουσία τους στα κοινά του τόπου μας .
Η Κίσαμος δεν είναι η ίδια , έχει αλλάξει , έχει προχωρήσει , έχει μπεί σε τροχιά ανάπτυξης και ταυτόχρονα έχουν αλλάξει και οι ψηφοφόροι της , οι οποίοι μη έχοντας πάντα το σωστότερο κριτήριο επιλογής , κάνουν τις επιλογές τους για μια καλύτερη και αναπτυσσόμενη Κίσαμο .Αυτό θέλουμε εμείς οι απλοί δημότες-ψηφοφόροι , μια Κίσαμο για όλους .
Όσο αφορά τον κ.Κουκουράκη , έχει αποδείξει πολλάκις τις ικανότητές του αλλά και την πολύχρονη εμπειρία του στα αυτοδιοικητικά . Ποια όμως είναι τα κριτήρια ενός αποτελεσματικού επικεφαλή συνδυασμού και μελλοντικού Δημάρχου ;

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Τα κριτήρια ψάχνεις εσύ όταν δεν έχουμε υποψηφίους αλλά μια ανακύκλωση των παλιών. Αν ρωτάς εμένα βέβαια θα σου έλεγα οτι εγώ ψάχνομαι για τρια πράγματα
1.Βρίσκουν και φέρνουν λεφτά απο προγράμματα;
2.Κάνουν μελέτες και
3.Έχουν όρεξη να διαχειριστούν το κυκλοφοριακό;
Όλα τ άλλα είναι για εγχώρια κατανάλωση.