Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ

Η Μονομαχία των δυο ιστορικότερων συλλόγων του Νομού, που λόγω διαφορετικών καταστάσεων έχουν βρεθεί στις χαμηλές κατηγορίες, είχε νικητή την Ιωνία 2000, που νίκησε την νεανική ομάδα της πόλης μας με  3-1 στη Μοναχή Ελιά, σε ένα βραδινό ματς για την 3η αγωνιστική της Γ' Κατηγορίας.
Οι μικροί του Γιώργου Σημαντηράκη βρέθηκαν να χάνουν με 3-0 ως και το 85΄λεπτό όταν με ωραία  εκτέλεση φάουλ, ο Πλευράκης μείωσε το σκορ.
Νέος Κισσαμικός (Γιώργος Σημαντηράκης): Αντ. του Ν. Τριανταφυλλάκης, Παπαδάκης, Ι. του Εμμ. Καστανοπουλάκης, Κρέτσι, Παπαγιαννάκης, Καρτσωνάκης, Γ. Μπέκας, Αντ. του Μιχ. Τριανταφυλλάκης (46' Βεστάκης), Κουτουλάκης, Μπαμπουνάκης (80' Καρλάκης), Πλευράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: