Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ....

Ο Αντώνης είναι μια  από τις μεγαλύτερες αδικίες μας... είναι ο ποδοσφαιριστής που θα έπρεπε να ήταν η σημαία της ομάδος, ο στυλοβάτης της, ο συνδετήριος κρίκος της ομάδας με τον κόσμο της Κισάμου, και κατ επέκταση τώρα λόγω συνθηκών και των Χανίων. Δεν θα πω για το ήθος του Αντώνη μιας και τον ξέρω χρόνια θα πω όμως ότι με τέτοιους φιλάθλους δεν αξίζει να παίζει κανένας ντόπιος σε αυτήν την ομάδα.....
  Να τι είπε στην συνέντευξη του σε μια ερώτηση ενός δημοσιογράφου για τα συναισθήματά του που επέστρεψε ως αντίπαλος της ομάδος που τον γαλούχησε ποδοσφαιρικά. (του Κισαμικού να το τονίσω)
 «Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα, γιατί ήμουν στην ομάδα του Κισσαμικού δέκα χρόνια. Εκεί έμαθα το ποδόσφαιρο, στις Ακαδημίες του Κισσαμικού. Επέστρεψα πίσω, ως αντίπαλος αυτή τη φορά, αλλά έπρεπε να κάνω τη δουλειά μου. Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα μου. Στον Βόλο η ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικούς ρυθμούς και επαγγελματικά πρότυπα. Έχουμε ένα πολύ καλό προπονητή και είμαστε πολύ καλά οργανωμένοι. Έχουμε συνοχή σαν ομάδα, διότι κατά 90% είναι η ίδια ομάδα με πέρσι στη Γ’ Εθνική και πιστεύω ότι η ομάδα μας θα είναι ανταγωνιστική σε όλο το πρωτάθλημα».
Κι όμως αυτός ο ποδοσφαιριστής τον έβριζε η εξέδρα όταν έπιανε την μπάλα και με ωραίο τρόπο....."Δεν γαμ..ται κι ας είναι και Καστελιανός". Μάλιστα και μετά αναρωτιέστε γιατί δεν πάνε Κισαμίτες στο γήπεδο; Τι σχέση έχουμε εμείς με αυτούς άραγε που δεν λογαριάζουν πατεράδες, μητέρες, οικογένειες; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: