Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΝΟΥ ΚΑΤΡΑΚΗ

Η ΚΙΣΑΜΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΤΡΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΝΟ ΚΑΤΡΑΚΗ
Εγκαίνια της Πλατείας Μάνου Κατράκη
Αφιέρωμα στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο
Με ομιλίες των ηθοποιών Γρηγόρη Βαλτινού και Μιχάλη Αεράκη
«Μάνος Κατράκης, ένας Κισαμίτης Θεατράνθρωπος», την Τρίτη 20 Νοεμβρίου στις 7:30 μ.μ. στην Κίσαμο, θα γίνουν τα εγκαίνια της ομώνυμης πλατείας με την προτομή του Καλλιτέχνη.Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 7.30 μ.μ και θα τα πραγματοποιήσει ο Θεόδωρος Σταθάκης, Δήμαρχος Κισάμου. Θα ακολουθήσει ολιγόλεπτος χαιρετισμός. 
Αργότερα στις 8.00 μ.μ. στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο θα παρουσιαστεί ένα αφιέρωμα στον Μάνο Κατράκη. Στην εκδήλωση αυτή για τη ζωή και το έργο του θα μιλήσουν οι ηθοποιοί Γρηγόρη Βαλτινό και Μιχάλη Αεράκη. Το αφιέρωμα θα πλαισιωθεί από μουσικά δρώμενα με τη μουσική Επιμέλεια του Γιάννη Γιαννακάκη. Θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια του Μάνου Κατράκη, από τους Γιάννη Γιαννακάκη-πιάνο, Σταύρο Ψαρουδάκη-λύρα, Χριστόφορος Χριστοφοράκης-κιθάρα, Γιάννης Παπαδάκης-λαούτο. Στο τραγούδι θα  συμμετέχουν μέλη της ομάδας passe-partout.
Επίσης θα προβληθεί αρχειακό υλικό από την τηλεοπτική εκπομπή ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ των Γιώργου και Ηρώς Σγουράκη.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Δήμο Κισάμου και την Ιερή Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου.
Την επιμέλεια της εκδήλωσης  έχει η Νεκταρία Λαϊνάκη.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: