Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

ΑΛΛΑΞΕ Η ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΑ;

Με την αριθμ 4566/8-11-2018 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κασίμη, εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020», το έργο με τίτλο «ΕΠΕΚΤΑΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΛΙΜΕΝΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΝΙΩΝ», με συνολικό προϋπολογισμό δημόσιας δαπάνης 5.742.925,79 € προ ΦΠΑ.
Το πρωί της Πέμπτης, θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος της Λιμενικής Επιτροπής Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων κος Δημήτρης ΜΠΟΥΝΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ και ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ.

Μπράβο στο Δήμαρχο Πλατανιά για τις ενέργειες του και φυσικά θα την κάνει την επέκταση και την βελτίωση του λιμανιού του... απορώ βέβαια με την δικιά μας περίπτωση που δεν κάνουμε τίποτα ..και βλέπουμε μόνο να ρίχνουμε λίγη άσφαλτο στο δικό μας. Λέτε ν' άλλαξε η πύλη εισόδου της Κρήτης και την πήγανε στο Κολυμβάρι; Να μην ξεχάσω να πω στον κ. Μπουντρογιαννάκη οτι τα έργα στο ψαρολίμανο Κισάμου δεν έχουν ξεκινήσει παρ΄όλο που τα χρήματα βγήκαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: