Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ.... ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ

Στα Χανιά ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα στους υποψήφιους δημάρχους 10 τον αριθμό μπορεί και 11 (τόσοι σωτήρες δεν υπήρξαν ποτέ σε αυτόν το κόσμο μαζεμένοι) που κάθε δήλωση εκάστου υποψήφιου δέχεται ομαδικά πυρά από τους υποστηρικτές των αντιπάλων.  
Σε μας οι σωτήρες είναι μόνο τρεις και δεν είναι τυχαίο ότι εδώ κρατάμε ερμητικά τα στόματα κλειστά, μετά και τις μηνύσεις. Κανείς δεν βάζει αντίπαλο στο στόμα του και μόνο με ελαφρά (τα βαριά επίσης απαγορεύονται) υπονοούμενα προσπαθούν οι εμπλεκόμενοι να προσελκύσουν τα βλέμματα των ψηφοφόρων.
Η αλήθεια είναι ότι έχει χαθεί λίγο το σασπένς, και για το blog, αλλά τι να κάνουμε θα πάμε αναίμακτα.. εκτός κι αν σχεδιάζουν να κάνουν την τελική τους αντεπίθεση στα ύστερα. 
Χθες είχε παράξενο καιρό και στα δυτικά έπιασα ράδιο Λακωνία ... που είχε τα αποτελέσματα ραδιοφωνικού γκάλοπ για το τι θέλουνε οι πολίτες της Νεάπολης για την αυτοδιοίκηση. Το αποτέλεσμα ήταν ότι το 60% των ακροατών, ήθελε ένα κοινό ψηφοδέλτιο, με όλους τους ικανούς και σωτήρες. Δεν ξέρω αν θα το καταφέρουν κι αν έχει υπάρξει τέτοια περίπτωση κι αλλού, αλλά τα ίδια φωνάζω χρόνια τώρα και γω..
Όλοι έχουμε ζήσει και ξέρουμε πως ξεκινούν και πως τελειώνουν τους λόγους τους οι υποψήφιοι στην γειτονιά μας...."Μοναδικός μας αντίπαλος, τα προβλήματα του τόπου" ..που όμως αντί να γίνουν πραγματικά αντίπαλοι με το πρόβλημα τελικά γίνονται ..φίλοι!!!
Δεν θα ήταν άσχημο να δούμε όλους αυτούς που πραγματικά θέλουν το καλό μας να το επιδιώκουν από κοινού, βέβαια αυτό, και αυτήν την χρονική στιγμή είναι αδύνατον ως ακατόρθωτο. Ίσως στο μέλλον, ίσως τα παιδιά των παιδιών μας το πράξουν, εφόσον καταλάβουν ότι μιας σου και μια μου, δεν κάνει τίποτα άλλο από μια τρύπα στο νερό.
Για φαντάσου τι θέλω χαχαχαχχα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: