Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΡΜΙΤΖΙΑΝΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΩ

Εμείς έχουμε την καλή πρόθεση να καθαρίσουμε την παλιά Βενετσιάνικη γέφυρα, που ενώνει τα Δερμιτζιανά με το Βουργάρω. Είναι μνημείο όπως βλέπετε και στο παρακάτω σκίτσο που δεν φαίνεται πλέον απο τα αναρριχώμενα και τα άλλα δέντρα.    
Στην προσπάθεια μας αυτή θα έχουμε την βοήθεια κατοίκων της περιοχής, αλλά και του Συλλόγου προβολής Κισάμου "Η Γραμβούσα", φυσικά κάθε βοήθεια δεκτή. Οι ημερομηνίες που θα κάνουμε τον καθαρισμό θα ανακοινωθούν σύντομα. Να θυμίσω οτι στον Τυφλό ποταμό υπάρχουν ακόμα άλλες 3 γέφυρες απείρου κάλλους που και αυτές χρειάζονται αναμάζωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: