Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ....

Ο Κισσαμικός και μετά με λέτε τρελό... έτσι τον αποκαλούσε ο σπίκερ έτσι τον έγραφε και ο πίνακας στην τηλεοπτική μετάδοση που έγινε από το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ. 
Πάντως όπως και να έχει έκανε σπουδαία εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο  και μπορούσε να είχε πάρει την νίκη από τον Παναιτωλικό, το τελικό 0-0 του δίνει πολλές ελπίδες πρόκρισης στους "16" αλλά δεν ήταν δίκαιο.
Ο Κισσαμικός είχε την υπεροχή και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 71' με τον Σάλιακα, που βλέποντας εκτός εστίας τον Γιαννακόπουλο προσπάθησε να σκοράρει από το κέντρο.
Ας ελπίσουμε οτι δεν θα κατέβουν οι φαν του ΑΟΧ σε διαδήλωση (ενάντια στο ΟΤΕ ΤV) εμείς δεν μας ενδιαφέρει πως την λένε αυτοί την ομάδα, ας μην τους ενδιαφέρει και αυτούς πως την αποκαλούμε....ΕΜΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: