Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Πολλά και σημαντικά θέματα και προβλήματα έχει λέει ο κ. Σταθάκης και γι’ αυτό πάνε πίσω οι απαντήσεις του. Το σωστό είναι: πολλά και σημαντικά θέματα και προβλήματα δημιουργεί ο κ. Σταθάκης στο δήμο, έχει χάσει την μπάλα και δεν ξέρει τι να απαντήσει.
Αποφεύγει και αυτός να εκφράζεται συχνά γιατί δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα και ξέρει πως του κάνει κακό. Εκτός και αν εκνευριστεί όπως σήμερα. Ο λόγος; Μόλις πληροφορήθηκα από την πρόεδρο των εργαζομένων στους δήμου του νομού Χανίων κυρία Γιαννουλάκη Αθηνά πως το δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή να συνεχίσουν να εργάζονται στους δήμους Κισάμου και Καντάνου – Σελίνου οι σημερινοί εργαζόμενοι στην καθαριότητα.
Παρά τις απαράδεκτες αντιρρήσεις του δημάρχου Κισάμου και αξιολογώντας την πραγματικότητα και την άκρως θετική στάση του δήμου Καντάνου – Σελίνου, η δικαιοσύνη δικαίωσε τους εργαζόμενους και χάλασε τα σχέδια του κυρίου Σταθάκη. Ο κ. Σταθάκης είπε στο δικαστήριο πως δεν επιθυμεί να συνεχίσουν να εργάζονται και πως θα πάρει διμηνίτες (και μετά βλέπουμε). Το δικαστήριο δεν τον άφησε να παίζει με την καθαριότητα του δήμου και με τον πόνο των εργαζομένων.
Μεγάλος λοιπόν ο εκνευρισμός του, μεγάλη και η προσωπική του ήττα. Οι επιστολές είναι αποπροσανατολιστικές.
Μυλωνάκης Γεώργιος
πρώην δήμαρχος Κισάμου & επικεφαλής
της παράταξης μείζονος αντιπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: