Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

12 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ


Ο Δήμος Κισάμου σας ενημερώνει ότι τελειώνει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 2 μηνών, ύστερα από την υπ’ αριθ. 36/2018 απόφαση του ∆.Σ,  ότι θα προσλάβει προσωπικό µε σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δώδεκα (12) ατόµων, βάσει του άρ. 206 του ν.3584/2007.
Συγκεκριμένα 4 ατόμων ΔΕ  οδηγών απορριμματοφόρου ,με επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ΄ (C) κατηγορίας- Με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου και 8 ατόμων ΥΕ16  εργατών καθαριότητας –συνοδών απορριμματοφόρου .
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του ∆ήµου Κισάμου (Δ/νση: Πολεµιστών 1941, τηλ: 2822340210) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Γαμπά Μαγδαληνή κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι  μέχρι 28/3/2018.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: