Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

"ΟΠΩΣ ΤΟ ΨΩΜΙ" ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


....του βιβλίου του Βαγγέλη Κακατσάκη στις εκδηλώσεις του 5ου Φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου στην Κίσαμο, σήμερα το απόγευμα στο Τσατσαρωνάκειο. 

                                           ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου που διοργανώνει η Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, από τις 26 – 30 Μαρτίου στους χώρους του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Μαρτίου και ώρα 18.30 η πρώτη παρουσίαση της μόλις εκδοθείσης ποιητικής συλλογής του Βαγγέλη Θ. Κακατσάκη «Όπως το ψωμί». Για το βιβλίο θα μιλήσουν η αρθρογράφος – λογοτέχνις Φωτεινή Σεγρεδάκη και η φιλόλογος Ανθούλα Νταγκουνάκη – Χαρτζουλάκη. Ποιήματα θα διαβάσει η φιλόλογος Αργυρώ Δελή, με μουσική επένδυση του Χρήστου Κοτσαύτη. Την εκδήλωση θα συντονίζει ο δάσκαλος – συγγραφέας Μιχάλης Μουντάκης. 
                                   Η παρουσία σας θα μας δώσει πολλή χαρά
                                        ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΑΣ ΚΙ ΑΓΑΠΩ ΣΑΣ!
                                         ΒΑΓΓΕΛΗΣ Θ. ΚΑΚΑΤΣΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: