Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Ο ΝΕΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14/03, παρουσία πλήθους κόσμου και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΝΕΣΚ, ενημερωτική  παρουσίαση που οργάνωσε το κατάστημα ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ σε συνεργασία με την εταιρία ΔΙΑΛΥΝΑΣ Α.Ε, προϊόντων της ελβετικής εταιρίας merz+benteli ag -νέα πρωτοποριακά υψηλής τεχνολογίας MS – (υβριδικά, κόλλες, στεγανοποιητικά και σφραγιστικά). 
Ο ΝΕΣΚ στηρίζει την τοπική επιχειρηματική δραστηριότητα και είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια  ανάδειξης, προβολής και προώθησης της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων. Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλλει ,ενημερώνει τους επιχειρηματίες μέλη του ότι η αίθουσα είναι διαθέσιμη για όσους επιθυμούν να τη χρησιμοποιήσουν καθώς διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό, για οποιαδήποτε  δραστηριότητα.
Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Κακαουνάκη Ιωάννη  για τις πρωτοβουλίες αυτές, που στόχο έχουν την ανάπτυξη και ανάδειξη της επιχειρηματικότητας της περιοχή μας. Ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσει την δημιουργική και επιτυχημένη  πορεία του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: