Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΕΣΚ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ "ΛΥΡΑΣ"

Επίσκεψη ΝΕΣΚ στις εγκαταστάσεις της Μεσογειακής Μικροζυθοποιίας Κρήτης "LYRA"
O Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου στα πλαίσια των δράσεων και το πρωτοβουλιών, πραγματοποίησε επίσκεψη την Πέμπτη 22 Μαρτίου το βράδυ με τους εκπαιδευόμενους των προγραμμάτων ΛΑΕΚ- Τμήματα επικοινωνίας & πώλησης στις εγκαταστάσεις της πρότυπης Μεσογειακής Μικροζυθοποιίας Κρήτης «LYRA».
Τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΕΣΚ, εκπαιδευτή και εκπαιδευόμενους, υποδέχθηκε ο κ. Mαραγκουδάκης Χάρης ιδιοκτήτης, ζυθοποιός, ο οποίος αρχικά τους ενημέρωσε για  την απόφαση του να επενδύσει στον τόπο καταγωγής του, έχοντας σαν στόχο να δημιουργήσει την ανάγκη για ποιοτική Ελληνική μπύρα προσφέροντας στον τόπο μας μία παράδοση, ξεκινώντας παράλληλα και μία ιστορία. Με ενθουσιασμό, μελέτη αλλά και πειράματα πάνω στη ζυθοποίηση, τον Αύγουστο του 2015 εμφιάλωσε την πρώτη φρέσκια, απαστερίωτη και αφιλτράριστη μπύρα με το εμπορικό σήμα «LYRA», η οποία απευθύνονται στον άνθρωπο που θέλει να δοκιμάσει κάτι άλλο, ποιοτικό και διαφορετικό από το συνηθισμένο.
Κατόπιν τους ενημέρωσε σχετικά με όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής και τους ξενάγησε στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της πρότυπης Μεσογειακής Μικροζυθοποιίας Κρήτης.
Επίσης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του και να λύσουν τυχών απορίες, καθώς και να δοκιμάσουν την μπύρα συνοδευόμενη από εκλεκτούς Κισαμίτικους μεζέδες.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μαραγκουδάκη Χάρη για τη φιλοξενία και του ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσει την δημιουργική και επιτυχημένη πορεία του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: