Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Συνεδρίασε η επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Κισάμου, στο Δημαρχείο Κισάμου, την Δευτέρα 12 Μαρτίου. Αφού έγινε ένας απολογισμός από την συμμετοχή του Δήμου στην έκθεση panorama world festival 2018 στην Σουηδία, κουβεντιάστηκε το θέμα του σχολείου τουρισμού που σκέφτεται ο Δήμος να δημιουργήσει στην πόλη, αλλά και άλλα θέματα ημερησίας διάταξης. Στην συνέχεια συζητήθηκαν οι προτάσεις των μελών, αλλά και φορέων, που είχαν κατατεθεί.
Η πιο ενδιαφέρουσα πρόταση προήλθε από τον πρόεδρο της επιτροπής, κ. Δερουκάκη, που υποστήριξε ότι για να πάμε μπροστά, σαν Δήμος σαν πόλη θα πρέπει να συνεργαστούν Δήμος, Εμπορικός σύλλογος Κισάμου και σύλλογος ξενοδόχων, δίνοντας έτσι το στίγμα πως θα κινηθεί ο δήμος στις επόμενες συνεδριάσεις.
Να θυμίσουμε ότι η συνεδρίαση ήταν ανοιχτή για το κοινό, ενώ το θέμα για την λειτουργία του πληροφοριακού περιπτέρου στην πόλη, δεν έγινε νύξη, γιατί έλειπε ο πρόεδρος των ξενοδόχων
Αυτά σε γενικές γραμμές και ελπίζουμε να γίνουν σύντομα και άλλες τέτοιες συναντήσεις μιας και η μόνη μας διέξοδο πλέον οικονομικά, αλλά και για την ανάπτυξη της πόλης, αξιοποίησης των επίγειων παραδείσων μας, είναι η συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: