Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ....

 Για αλλαγή καθεστώτος στην προσβασιμότητα στο Μπάλο έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων, Μανώλης Γιαννούλης, στο σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την παρουσίαση της ετήσιας μελέτης για τον τουρισμό.
Εξήρε μάλιστα την όλη προσπάθεια από πλευράς του Δήμου Κισάμου!
Μάλιστα .... δηλαδή τι θα αλλάξει; Θα σταματήσουν να πηγαίνουν τα καραβάκια; Θα φτιαχτεί άσφαλτος και θα μπει τελεφερίκ απο του Μπελιβάνη το μνήμα; Θα μπουν τα λεωφορεία απο του Γαλανού τον κάμπο; Θα περιοριστούν οι επισκέπτες στον αριθμό 1000; Τι ξέρει περισσότερα ο κύριος πρόεδρος των Ξενοδόχων για τον Μπάλο, που δεν ξέρουμε εμείς; 
Για να δούμε τι θα γίνει μιας και όπως έμαθα το θέμα θα μπει στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο!!!
Πάντως χαίρομαι που ο πρόεδρος των ξενοδόχων του νομού, ενδιαφέρεται για τον Μπάλο (και για το Ελαφονήσι παλαιότερα), ελπίζω σύντομα να ενδιαφερθεί και για την Κίσαμο (πόλη) και τον κόλπο της Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: