Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ

Θλίψη και στην τοπική κοινωνία της Κισάμου σκόρπισε ο άδικος χαμός του 36χρονου Χανιώτη Μανώλη Αγριμάκη ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Παρασκευής  στους Λάκκους Ομαλού, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ ήταν στο ποδήλατό του.
Ο  Μανώλης Αγριμάκης ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών είχε πάθος με το ποδήλατο και η γυναίκα του είναι Κισαμίτισα και πρώην υπάλληλος του Δήμου Κισάμου.
Για τον λόγο αυτό ο Δήμος Κισάμου εξέδωσε συλλυπητήρια επιστολή που αναφέρει:
"Ο Δήμος Κισάμου, το δημοτικό συμβούλιο και οι υπάλληλοι του Δήμου, μετά τον απροσδόκητο και άδικο θάνατο του συζύγου, της πρώην δημοτικής υπαλλήλου του δήμου μας, νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ευχόμαστε να έχουν την εκ Θεού δύναμη και παρηγοριά να ανταπεξέλθουν σε αυτήν την σκληρή δοκιμασία."

Δεν υπάρχουν σχόλια: