Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ 1.500.000€ ΓΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σήμερα αναρτήθηκε στην διαύγεια η έγκριση πίστωσης ύψους 1.500.000€ από τον κ. Αρναουτάκη για βελτίωση της επαρχιακής οδοποιίας του δήμου Κισάμου και συγκεκριμένα για το έργο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ Ο∆ΩΝ 5 ΚΑΙ 7 ΤΗΣ ΠΕ ΧΑΝΙΩΝ, ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: "ΚΑΛΟΥ∆ΙΑΝΑ-ΚΕΦΑΛΙ- ΧΡΥΣΟΣΚΑΛΙΤΙΣΣΑ" ΚΑΙ "ΒΛΑΤΟΣ-ΡΟΓ∆ΙΑ-ΛΙΜΝΗ- ΚΑΜΕΝΟ ΣΕΛΙ"». Το έργο θα το εκτελέσει η τεχνική υπηρεσία της Αντιπεριφέρειας Χανίων.
Όπως είχα ξανααναφέρει σε προηγούμενη επιστολή μου, οι κύριοι Αρναουτάκης και Βουλγαράκης -με δική τους πρωτοβουλία- κάνουν το καθήκον τους και υλοποιούν έργα στην Κίσαμο, (όχι μόνο τα παλιά αλλά σχεδιάζουν και νέα).
Το πρόβλημα στην Κίσαμο είναι γνωστό και σίγουρα δεν είναι η Περιφέρεια.
Όλοι αυτοί που θέλουν να τους φορτώσουν την ανυπαρξία τους εκτίθενται.
Εγώ είμαι βέβαιος πως μπορούμε βάσιμα να περιμένουμε και άλλα έργα στον δήμο μας με χρηματοδοτήσεις της Περιφέρειας.
Ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, ευχαριστώ την Περιφερειακή αρχή γι’ αυτά που προσφέρει στον τόπο μας.
Μυλωνάκης Γεώργιος
πρώην δήμαρχος Κισάμου & επικεφαλής
της παράταξης μείζονος αντιπολίτευσης



Δεν υπάρχουν σχόλια: