Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ FACEBOOK ΤΟΥΣ

Εγκύκλιος «φωτιά» ζητά από τους ιερείς να καταργήσουν το Facebook
Μάλλον πώς κάτι έχει «δει» ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης στον κλήρο του και προχώρησε σε μία ανακοίνωση που προκαλεί ποικίλα σχόλια.
Όπως γίνεται γνωστό ο σεβασμιότατος δίνει εντολή στους εφημέριους του νησιού, να μην χρησιμοποιούν το «λεγόμενο» Facebook και όσοι εξ αυτών έχουν ανοίξει λογαριασμούς να πάψουν να τους έχουν σε λειτουργία για το καλό το δικό τους και της Εκκλησίας.
Επίσης στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι με το διαδίκτυο και το Facebook, υπάρχουν κίνδυνοι και ενδεχομένως δημιουργηθούν σκάνδαλα που μπορεί να βλάψουν την Εκκλησία και την Αρχιεπισκοπή.
ΠΗΓΗ
Φυσικά και υπάρχουν πολλοί ιερείς που έχουν λογαριασμούς σε Facebook και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όμως θεωρώ ότι οι περισσότεροι εκτελούν με αυτό το μέσο .... έργο πληροφόρησης και κατήχησης. Παράδειγμα η ενημέρωση που δίνουν τέτοιες μέρες, με ανακοινώσεις που θα λειτουργήσουν, ειδικά όταν έχουν μεγάλες ενορίες και πολλά χωριά. 
Για να να δούμε πόσοι θα υπακούσουν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: