Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ....ΤΕΛΙΚΑ.

Έχω σκοπό να γράφω κάθε μέρα ένα σχόλιο για τον ΒΟΑΚ, έτσι τώρα είδα την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Χανίων (φίλοι και καλά παιδιά) και με πήραν τα γέλια.
"Η Κρήτη αξίζει ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο, ο οποίος θα συνδέσει το νησί από το Καστέλι (Κίσαμο ήθελαν να πουν) έως τη Σητεία και θα καλύψει τις ανάγκες του νησιού για τις επόμενες δεκαετίες και απαιτείται πρώτα απ’ όλα η εκπόνηση της μελέτης στρατηγικού σχεδιασμού, η οποία θα λάβει υπ’ όψιν την αναγκαιότητα κατασκευής των επιμέρους τμημάτων.
Αξίζουμε καλύτερα και μπορούμε καλύτερα."
- Τα γέλια είναι γιατί αν και κυβέρνησαν τόσα χρόνια, (για το ΠΑΣΟΚ τα έχουμε ξαναπεί, βουλευτή είχαμε και δεν έκανε τίποτα επί τούτου) δεν κατάφεραν να κανουν πράξη ούτε αυτά που σκέφτονται ούτε αυτά που λένε (χρόνια τώρα). 
Και θέλω να δω τώρα που θα έλθει η σειρά τους ξανά να κυβερνήσουν, αν βάλουν μέσα όλα αυτά που λένε...οτι χρειαζόμαστε.  
Δυστυχώς επί ΣΥΡΙΖΑ χάθηκαν 3 χρόνια, αλλά ο ΒΟΑΚ κλείνει τα 23 χρόνια....αδικίας για την Κίσαμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: