Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ
Σε τακτική συνεδρίαση, η Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Δήμου Κισάμου, που θα γίνει στο Δημαρχείο Κισάμου, στις 12-03-2018  ημέρα  Δευτέρα και ώρα 19:00 θα συζητήσει τα κάτωθι θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:
1. Συζήτηση – απολογισμός από την συμμετοχή του Δήμου Κισάμου τον Φεβρουάριο στην έκθεση panorama world festival 2018 στην Σουηδία.
2. Συμμετοχή Δήμου Κισάμου σε τουριστικές εκθέσεις κατά το έτος 2018 – προτάσεις μελών.
3. Συζήτηση σχετικά με την οργάνωση και την διεξαγωγή του πρώτου "Σχολείου τουρισμού 2018" στον Δήμο Κισάμου.
4. Λειτουργία πληροφοριακού περιπτέρου κατά την θερινή σεζόν σε συνεργασία με φορείς.
5. Προτάσεις μελών σχετικά με επιπλέον δράσεις εντός έτους 2018 που δεν έχουν συμπεριληφθεί στο ετήσιο πρόγραμμα έτους 2018. 
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής
Ανάπτυξης & Προβολής Δήμου Κισάμου
Δερουκάκης Εμμανουήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: