Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ψηφίστηκε όπως αναμενόταν η Εισηγητική Έκθεση του Προϋπολογισμού  για το 2018 στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κισάμου.  
- Ναι ψήφισαν όλοι οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης. Ναι και οι Αννουσάκης και Ξηρουχάκης από την ελάσσονα αντιπολίτευση ενώ παρόν δήλωσε ο κ. Κουκουράκης. Δεν τον ψήφισε η μείζονα αντιπολίτευση με τον επικεφαλής κ. Μυλωνάκης και τον Σπύρο Μαυροδημητράκης, να αναρωτιούνται τι καινούργιο έχει ο νέος προϋπολογισμός για να τον ψηφίσουν;
Πάντως την είδηση την έβγαλε ο κ. Ανουσάκης ρωτώντας τον δήμαρχο τι θα κάνει την επόμενη χρονιά με την πλατεία Τζανακάκη και τα κρασπεδόρειθρα.... την απάντηση σας την αφήνω σαν έκπληξη ...να αναρωτιέστε.
Γενικώς όλα τα έργα που δεν έγιναν φέτος μεταφέρονται στον επόμενο προϋπολογισμό συν μερικά ακόμα όπως ασφαλτοστρώσεις εντός και εκτός πόλης, Βελτίωσης Ενίσχυσης της Άρδευσης Σφηναρίου με Αξιοποίηση Χειμέριων Απορροών, αλλά και η αναμόρφωση των παιδικών χαρών έργο που μπαίνει κάθε χρόνο στον προϋπολογισμό αλλά δεν "κουνά".
Τέλος σε ερώτηση του κ. Ξηρουχάκη σχετικά με το δημοτικό στάδιο και το ταρτάν η απάντηση του δημάρχου ήταν οτι το έργο το έχει αναλάβει εξ' ολοκλήρου η περιφέρεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: