Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΕΓΩ....

Ποιος δεν σχολίασε ακόμα την ξεκάθαρη δήλωση στήριξης του Δημάρχου Κισάμου προς στον Αντώνη Ροκάκη; Το έκανε και ο τελευταίος όπως έμαθα και "δέσαμε".  Δηλαδή δεν μας φτάνει που ο Δήμαρχος το έκανε στα ντρέτα, του την λέμε κιόλας επειδή είναι δήμαρχος και δεν πρέπει να διχάζει ...να παρακινεί... να λέει την άποψη του μεγαλόφωνα...να..να... Άμα το έκανε στα λουπά και όλοι ξέρουμε πόσοι και πόσοι το έχουν κάνει, θα ήταν ο καλός, ο ντρέτος, ο δακτυλοδεικτούμενος, ο πρώτος, ο καλύτερος. Κουλάρετε ρε ψευτόμαγκες καλά το έκανε και το είπε και να ξέρετε οτι αν ο Αντώνης είχε δηλώσει νωρίτερα την υποψηφιότητα του, η Κίσαμος θα ήταν μια γροθιά θα ήταν σύσσωμη στρατευμένη και δεν θα χρειαζόταν και πολλά λόγια (που ενδεχομένως πολλές φορές να μην βγαίνουν και σε καλό). 
Συμφωνούμε, διαφωνούμε είναι η άποψη του και την είπε μεγαλόφωνα, σιγά το θέμα. Και ξέρετε κάτι, ποιος είναι ο αμερόληπτος σήμερα; Κανείς, ούτε εμείς που γράφουμε δήθεν ίσια, ντρέτα, γιατί εμείς είμαστε και οι πρώτοι που προσπαθούμε διαμορφώσουμε απόψεις με γλυκόλογα. Εγώ δεν είχα ούτε έχω πρόβλημα και μάλιστα να θυμίσω σε μερικούς ντόπιους φωνασκούντες, οτι αυτό το φαινόμενο το συναντάμε σε όλα μας, απο τις δημοτικές εκλογές ως και τις εκλογές του Επιμελητηρίου, από του Εμπορικού συλλόγου ως του συλλόγου γονέων και κάθε συλλόγου, μάλιστα δεν είναι λίγες και οι περιπτώσεις που "εμείς" ζητάμε την στήριξη του Δημάρχου ... ας μην πω άλλα γιατί πάλι κακός θα γίνω.
Καλά το έκανε λοιπόν που το είπε μεγαλόφωνα, γιατί αλλιώς θα μας είχαν φάει και τα λυσσακά μας να μάθουμε ποιον στήριξε... χαχαχαχα
Και φυσικά .... άποψη μου είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: