Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ

Tι ζητάει ο Δήμαρχος μας έξω από το επιμελητήριο, αυτό αναρωτήθηκαν όλοι, μιας για δεύτερη φορά βρίσκεται εκεί. Είναι γνωστό ότι στηρίζει Ροκάκη με γνώμονα ότι είναι ένας Κισαμίτης επιχειρηματίας, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν τον έχει βοηθήσει και πολύ με την περίπτωση του Κισαμικού, αν και έκανε ότι μπορούσε. Πάντως ο λόγος που βρίσκεται ανάμεσα στους επιχειρηματίες είναι άλλος και μας το αποκάλυψε η σελίδα parakritika. Πουλά τους τελευταίους λαχνούς που τα χρήματα προορίζονται  για την ανέγερση του Ιερού ναού του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Σηρικάρι, τόπος καταγωγής του. Η κλήρωση των λαχνών θα γίνει στις 4 Ιανουαρίου, μετά την θεία λειτουργία στο Ευαγγελισμό στην Κίσαμο.
Θεωρώ ότι η κίνηση είναι 100% πετυχημένη μιας και δεν θα αντισταθούν οι επιχειρηματίες, της μιας παράταξης υπολογίζω, να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη. Αυτό κάνει λοιπόν και όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται μπορεί να μην διαψεύδονται αλλά θα τα δούμε σε βάθος χρόνου...αν ευσταθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: