Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Aναρτήθηκαν στον ιστότοπο της Βουλής οι δηλώσεις πόθεν έσχες 934 υπόχρεων πολιτικών προσώπων (βουλευτών, υπουργών, ευρωβουλευτών, Δημάρχων, Περιφερειαρχών, υπεύθυνων οικονομικών κομμάτων) για τα εισοδήματα και την περιουσιακή κατάστασης του 2013, 2014 και 2015.Για πρώτη φορά στην αρμοδιότητα της Επιτροπής εμπίπτει ο έλεγχος μιας νέας κατηγορίας υπόχρεων, αυτής των Δημάρχων και Περιφερειαρχών. 
Στο πόθεν έσχες του Δημάρχου Κισάμου φαίνεται ότι ο Θ. Σταθάκης δηλώνει συνολικό εισόδημα 26.210,97 και η σύζυγος του Δερμιτζάκη Παναγιώτα 16.625,47. Εισόδημα από ακίνητα δηλώνει 2.750 ενώ η σύζυγος του 2.500. Από αγροτική δραστηριότητα δηλώνει εισόδημα 94,69 ευρώ και από επιχειρηματική δραστηριότητα 481,26 ευρώ.
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά την δήλωση του.
ΠΗΓΗ Hania.News

Δεν υπάρχουν σχόλια: