Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

22 ΜΕΡΕΣ......

22 μέρες δεν λειτουργούν τα φανάρια στην σήραγγα των Τοπολίων, το θέμα βέβαια είναι οτι δεν είναι καλοκαίρι να το αντιληφθούν τάχιστα οι υπόλογοι, (βλέπε περιφέρεια), αλλά χειμώνας και οι ιθαγενείς έχουν μάθει να ζουν με τα τελείως απαραίτητα... φακούς, σινιάλα, κόρνες και σφυριχτράκια. 
Το πρόβλημα βέβαια είναι άμα κατεβαίνει ή ανεβαίνει κανείς που την όπισθεν την έχει για λούσο στο "τουτού του", τότε άντε να δούμε ποιος θα τους ξεμπλοκάρει και να είναι και βράδυ.
Πάντως όπως έμαθα εδώ και 20 μέρες έχει κάνει έγγραφο ο δήμος Κισάμου προς τους υπεύθυνους που δεν είναι άλλοι απο τα δημόσια έργα της Περιφέρειας. Πάντως  εκεί στα δημόσια έργα "παίζει" ή να μην ξέρουν που είναι η σήραγγα ή το ποιο πιθανόν, να μην τους ανήκει αυτό το κομμάτι του δρόμου!!!
Φυσικά μπορεί να παράγγειλαν και τα ανταλλακτικά στην Κίνα και απο εκεί αργεί ο εκτελωνισμός.


Δεν υπάρχουν σχόλια: