Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ HANIA NEWS

Μετά και  την αλλαγή στα ποσοστά που αυτοδίκαια αναλαμβάνει την  προεδρία στο ΕΒΕ Χανίων ο Αντώνης Ροκάκης, ο Δήμαρχος Κισάμου έκανε την εξής δήλωση, ρίχνοντας και τα καρφάκια του σε προηγούμενο δημοσίευμα που τον κατηγορούσε (Δείτε Εδώ) ότι μεροληπτεί υπέρ ενός υποψηφίου. 
"Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η διαδικασία επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων για τις εκλογές του ΕΒΕΧ. Νικητής ο Αντώνης Ροκάκης και ο συνδυασμός Ενωμένοι Επιχειρηματίες. Θερμά συγχαρητήρια στον φίλο, συμμαθητή και ανερχόμενο επιχειρηματία Αντώνη. Θέλω να πιστεύω ότι μαζί με τους συνεργάτες του, αλλά και όλους τους εκλεγμένους συμβούλους του ΕΒΕΧ, θα στηρίξουν την επιχειρηματικότητα και κατά συνέπεια και την οικονομική ανάπτυξη του Νομού μας. Τοποθετήθηκα δημόσια και ξεκάθαρα και τον στήριξα ως άτομο και τον ψήφισα ως ψηφοφόρος. Κάποιοι πειράχτηκαν (δικό τους πρόβλημα), όμως γιατί πειράχτηκαν και σχολίασαν και έκριναν την όποια άποψη μου; Επειδή στήριζαν αυτοί τον κ. Μαργαρώνη; γιατί δεν το έλεγαν δημόσια; τι τους φόβιζε; Δέχομαι την δημόσια κριτική και την σάτιρα (όταν είναι καλοπροαίρετη), για τις θέσεις μου, που αφορούν δημόσια θέματα. Όμως θα προτιμούσα να χρησιμοποιούσαν την πένα τους, για να διαμορφώνουν μια αντίληψη της κοινωνίας μας προς το καλύτερο, όχι να ποντάρουν τι "πουλάει" απλός περισσότερο, γιατί τότε είναι "χειρότεροι" από αυτούς που σχολιάζουν. Τέλος τους ενημερώνω ότι δεν είχα ανάγκη από "πρόφαση" για να ήμουν στο ΕΒΕΧ, πραγματικά ευχαριστώ τους επιχειρηματίες- συμβούλους,που αγόρασαν κλήρους για την ανέγερση του Ίερου Ναού. Εύχομαι ο Άγιος Νικηφόρος να φωτίζει και μένα, αλλά και όλους αυτούς που μπορούν να συμβάλουν σε ένα καλύτερο αύριο για τον κόσμο όλο το έχουμε ανάγκη."

3 σχόλια:

Π.Σ είπε...

Καλησπέρα Γιάννη, εγώ απάντησα γενικά για σειρά σχολίων από αρκετούς δημοσιογράφους και μή..όχι για συγκέκριμενου δημοσιεύατος.. Σταθακης Θεοδωρος

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Δήμαρχε μπορεί να λες οτι απάντησες γενικά αλλά το Hania.news συνεχίζουν γιατί θεωρούν οτι τους απάντησες προσωπικά

Π.Σ είπε...

Καλήμερα Γιάννη, δεν έχεις άδικο γιατί συνδράμουν σε αυτό αρκετοί... Όμως δεν έχω θέμα εγώ, ότι και έαν γράφει ο καθένας, δικό του πρόβλημα, αύτος κρίνετε και όχι αύτοι, που νομίζει ότι κρίνει...