Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ

Η νύχτα των ευχών στην Κίσαμο 
Έρχεται η πιο μαγική νύχτα των Χριστουγέννων
Σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, ο Δήμος Κισάμου και η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου διοργανώνουν την πιο μαγική νύχτα των Χριστουγέννων. Η νύχτα των ευχών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στην παραλία τελωνείου στις 21:00.
Οι οδηγίες είναι απλές: Μαζέψτε τους φίλους και την οικογένειά σας, θα πρέπει να κρατάτε μαζί σας αναπτήρα και μαρκαδόρο, θα σας δώσουμε εμείς το φαναράκι σας δωρεάν και ετοιμαστείτε να γράψετε τις ευχές σας και να τις αφήσουμε όλοι μαζί να πετάξουν στον ουρανό παρέα με μαγικούς ήχους και πολλές πολλές εκπλήξεις.
Η "Νύχτα των Ευχών" δίνει κάθε χρόνο την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να στείλουν τις ευχές τους στον ουρανό, βοηθώντας παράλληλα συνανθρώπους μας, κρατώντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Αποτελεί τα 3 τελευταία χρόνια την πιο λαμπρή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, όπου μικροί και μεγάλοι στέλνουν τις ευχές τους στον ουρανό. Μια μοναδική νύχτα, γεμάτη συναισθήματα, αγάπη και αλληλεγγύη.
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε επίσης στην εκδήλωση που έχει δημιουργηθεί στο Facebook: https://www.facebook.com/events/214245992451410/

Δεν υπάρχουν σχόλια: