Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟ ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αγάπης από το ΕΠΑΛ Κισάμου στους τροφίμους του Αννουσάκειου Ιδρύματος .
 Με την ευκαιρία των εορτών, την Τρίτη 19/12/2017, ομάδα μαθητών του ΕΠΑΛ Κισάμου παρέθεσε γεύμα στους 130 τροφίμους του ιδρύματος επιδεικνύοντας το ταλέντο τους στο μαγείρεμα, στο σερβίρισμα και στη μουσική. Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια του μαθήματος της Ερευνητικής Εργασίας με θέμα «Υγεία και Κρητική Διατροφή» και του προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα «Συνύπαρξη εφήβων με την τρίτη ηλικία» και υπεύθυνους καθηγητές τους Ψωματάκη Εμμανουήλ, Πετρόπουλο Θεόδωρο, Ζουριδάκη Νεκτάριο.
Η αγορά των υλικών του γεύματος έγινε με δωρεά του Συλλόγου Διδασκόντων του ΕΠΑΛ Κισάμου. Τη διασκέδαση των ατόμων της τρίτης ηλικίας ανέλαβαν οι μαθητές:
Μουντάκης Χαράλαμπος, Παπαδάκης Ιωάννης, Στρατάκης Χρήστος, Χριστοφοράκης Χριστόφορος
Ζουριδάκης Νεκτάριος
Διευθυντής ΕΠΑΛ Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: