Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ

«Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο Δήμος πραγματοποιεί αναλύσεις σε δείγματα νερού, σε συνεργασία με πιστοποιημένο εργαστήριο (Ρέθυμνο). Τα αποτελέσματα που έχουμε για την περιοχή του Πλατάνου είναι πως η ποιότητα του νερού είναι πολύ καλή. Αν τα δείγματα που λήφθηκαν στις αναλύσεις που παρουσιάσατε ήταν από συγκεκριμένη βρύση ή παροχή, ενδεχομένως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Επαναλαμβάνω όμως, για να μην αναστατώνονται οι κάτοικοι, η ποιότητα του νερού είναι πολύ καλή και δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία και θα προβούμε άμεσα και σε νέους δειγματοληπτικούς ελέγχους», αναφέρει ο κ. Σταθάκης, σε σχετικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο οτι το νερό στο Πλάτανο και σε συγκεκριμένες βρύσες είναι μολυσμένο με κολοβακτηρίδια και e.coli.

1 σχόλιο:

ioanna είπε...

Καλημέρα λέγομαι Ανουσάκη Ιωάννα του Εμμανουήλ και τα δείγματα νερού για τις αναλύσεις τα πήρα εγώ προσωπικά.
Το πρώτο δείγμα το πήρα από την εσωτερική βρύση του Συσκευαστιρίου όπου εργάζομαι και το δεύτερο δείγμα το πήρα από το σπίτι μου και ρωτήστε τους κατοίκους του Πλάτάνου για το πού βρίσκεται το σπίτι μου.
Αναρτήστε κι εσείς τις δικές σας αναλύσεις για να αποδειχτεί ότι έχετε κάνει....