Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

 Με τη συνεργασία την συνέργεια όλων, τη διεκδίκηση από πλευράς Περιφέρειας, αισιοδοξώ ότι το 2018 θα είναι ένας χρόνος που θα γίνουν, θα ξεκινήσουν, όλες οι διαδικασίες για τα μεγάλα και μικρά έργα της Κρήτης. Για τον ΒΟΑΚ, υπάρχει προμελέτη από τα Χανιά μέχρι τον Άγιο Νικόλαο, την προμελέτη αυτή από το Ηράκλειο μέχρι τα Χανιά χρηματοδοτήσαμε από την Περιφέρεια για να μπορεί να είναι ολοκληρωμένο το έργο και να μη πει το Υπουργείο ότι δεν έχουμε μελέτη έτοιμη...... Η εκτίμησή μου είναι ότι το έργο μπορεί να ξεκινήσει το 2019 να κατασκευάζεται και παράλληλα όμως πρέπει να δούμε τα υπόλοιπα τα υπόλοιπα τμήματα μέσα από τη μελέτη στρατηγικού σχεδιασμού που είναι από τα Χανιά προς την Κίσαμο και από τον Άγιο Νικόλαο προς τη Σητεία και την Ιεράπετρα μέσα από τη μελέτη στρατηγικού σχεδιασμού να ολοκληρωθούν οι μελέτες και να χρηματοδοτηθούν από πόρους είτε εθνικούς είτε ευρωπαϊκούς. 

Ας ελπίσουμε οτι θα γίνουν όλα αυτά συν τ΄ άλλα που μας έχει υποσχεθεί η περιφέρεια... ταρτάν και 350.000 Ε για το γήπεδο, κάτι ψίχουλα για να αναδείξουμε τα αποτυπώματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: