Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου ενημερώνει ότι, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2017 στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για συζήτηση του θέματος «Ενδιάμεσες Εκπτωτικές Περίοδοι στο Νομό Χανίων»
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΑΝΙΩΝ
 Έχοντας υπόψη:
1.Τις διατάξεις του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης –Πρόγραμμα Καλλικράτης»  όπως τροποποιήθηκε και ισχύει (ΦΕΚ 87/τΑ/7-6-2010)
.........
6.Τις απόψεις των εκπροσώπων των Εμπορικών φορέων του Νομού Χανίων όπως αυτές εκφράστηκαν  στη σύσκεψη. 
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ
Ορίζει ενδιάμεσες εκπτωτικές περιόδους συνολικής διάρκειας 30 ημερών για το έτος 2018 ως εξής:     
Από 1η έως 15 Μαρτίου(με εργάσιμη την Κυριακή 4 Μαρτίου) & από 1η  έως 15 Σεπτεμβρίου (με εργάσιμη την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου)
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: