Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΩΝΙΤΗ

4-0 επιβλήθηκαν εκτός έδρας του Θησέα, οι Νέοι του Κισσαμικού στο ουδέτερο γήπεδο του Ταυρωνίτη. Άλλη μια καλή εμφάνιση των μικρών του Γ. Σημαντηράκη, που είχε για σκόρερ τους Ι. Καστανοπουλάκη (2), Καρτσωνάκη και Αντ. του Μιχ. Τριανταφυλλάκη.
Η ομάδα των Νέων την επόμενη Κυριακή παίζει εντός με τον Μινώταυρο και θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε.
                           ΑΡΗΣ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ1-0
Από την άλλη η επαγγελματική ομάδα μας, ο Κισσαμικός, στην έδρα του πρωτοπόρου Άρη πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση. Έχασε με 1-0 αν και είχε καλύτερες ευκαιρίες απο τον αντίπαλο του που θα βγει ....επιτέλους στην Α' κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: