Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΚΟΥΜΗ ΚΑΙ ΟΙ BRANKO RADICEVIC

Η πλατεία Τζανακάκη κατακλύστηκε από κόσμο και μάλιστα γέμισε κάθε άκρη της, στην ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του Γιάννη και Χάρη Κουμή, είναι πλέον θεσμός καθιερωμένος.
Φέτος μαζί με μαθητές της σχολής Κουμή, χόρεψαν και οι Branko Radicevic απο την Σερβία, σε παραδοσιακούς χορούς της πατρίδος του.
Πολλά συγχαρητήρια για την άψογη εκδήλωση και ας καταλάβουμε οτι απο την πόλη της Κισάμου που έχει και την πλειοψηφία των φιλοξενούμενων μας, λείπουν πολύ κάτι τέτοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: