Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ

Ο Ερασιτέχνης Α.Ο Χανιά και η ΠΑΕ Κισσαμικός μας καλούν την Τετάρτη 23 Αυγούστου και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων για να τους ενημερώσουν για το πλαίσιο της συμφωνίας και τη συνέχεια των ομάδων μας, όπως και για το όραμά μας και τους στόχους μας.

Απλά και ωραία και επειδή εγώ κωλύομαι να πάω θα στείλω αντιπρόσωπο. Πάντως μιας και όλα πάνε κατ΄ευχήν, σας λέω οτι η μοιρασιά θα είναι δίκαιη. Η φανέλα θα είναι σίγουρα η μπλε με τις άσπρες ρίγες, η διπλή ονομασία είναι και αυτή σίγουρη, μένει μόνο να δούμε ποιος θα είναι δεύτερος (μάλλον εμείς) φυσικά δεν κουβεντιάζουμε για το σήμα... που υπολογίζω οτι θα είναι το δελφίνι και φυσικά το ΔΣ που θα είναι κατά 80% του Κισσαμικού.
Αυτά και περιμένουμε....να δούμε πόσο κοντά πέσαμε, μιας και όλα αυτά που θα αποφασιστούν θα εφαρμοστούν απο φέτος......

Πάντως η πόλη είναι αναστατωμένη, αυτό φαίνεται όχι μόνο στα ποδοσφαιρικά στέκια αλλά παντού, ποιος έχει δίκιο δεν το κουβεντιάζουμε, απλά είναι μια πικρία που υπάρχει στον κόσμο, οτι αυτή η ομάδα ενώ ξεκίνησε, μεγάλωσε, υποστηρίχτηκε (όσο υποστηρίχτηκε) τα πρώτα χρόνια απο Κισσαμίτες, ξαφνικά μας έγινε ΑΟΧ. ... αλλά θα το συνηθίσουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: