Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΠΛΗΡΗ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΩΝ ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΕ ΚΙΣΑΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ

Δυο Έλληνες, δύο  Αλβανοί, ένας απο Συρία φαίνεται να είναι οι δράστες των κλοπών στα περίπτερα σε Κίσαμο και Αποκόρωνα πέρυσι και φέτος. Αυτό προέκυψε απο την εμπεριστατωμένη έρευνα της αστυνομίας. 
Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω δράστες, δρώντας ως ομάδα με διαφορετική κατά περίπτωση σύνθεση και με 46χρονο Έλληνα που είναι έγκλειστος σήμερα σε σωφρονιστικό ίδρυμα και είχε το ρόλο του συντονιστή, διέπραξαν τις παραπάνω κλοπές, ενώ εξιχνιάστηκαν ακόμα δύο υποθέσεις κλοπών στα ίδια περίπτερα, αφαιρώντας χρήματα, καπνοβιομηχανικά προϊόντα και ηλεκτρονικές συσκευές (tablet και ηλεκτρονικό αναγνώστη κωδικών ΞΥΣΤΟ), η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: