Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ

Λίγο μετά τις 04:00 κοντά στο κόμβο Κολυμπαρίου ένας ημεδαπός έπειτα από συμπλοκή με αλλοδαπή γυναίκα 32 ετών της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι σε όλο της το σώμα τα ποιο σοβαρά στη πλάτη και το στέρνο. Κλήση από τους γείτονες έλαβε το Κ.Υ. Κισάμου που έσπευσε το ασθενοφόρο που αντιμετώπισε μια απερίγραπτη κατάσταση με μόνο όπλο την εμπειρία και την λογική οι 2 άνδρες του πληρώματος, οδηγός και γιατρός κατάφεραν να μεταφέρουν την άτυχη γυναίκα στο Γ. Ν. Χανίων όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 
Να πούμε εδώ οτι πρώτο έφτασε το ασθενοφόρο απο την Κίσαμο, το οποίο ειδοποίησε και την αστυνομία για το συμβάν. 
Κατά τα άλλα όπως έμαθα κόβονται οι νυχτερινές υπηρεσίες των οδηγών απο το Κέντρο Υγείας Κισάμου με την αιτιολογία οτι δεν έχει περιστατικά τις νύχτες...Όμως κ. Πολάκη και υπεύθυνοι της Υγείας μας, μια ζωή να σωθεί αξίζει στο Πλήρωμα του Ασθενοφόρου όχι μόνο του δικού μας κέντρου αλλά όλων το... 1,5 ευρώ που αμείβεται την νυχτερινή ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: