Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

Ο Δήμος Κισάμου και η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κισάμου βράβευσαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τους διακριθέντες μαθητές των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.
Βραβεύτηκαν ακόμα δυο μαθητές του ΕΠΑΛ και του Γενικού Λυκείου Κισάμου που συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις.
Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Κισάμου, ήταν κατάμεστη με κεντρικό ομιλητή τον νέο διευθυντή του ΕΠΑΛ Νεκτάριο Ζουριδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: