Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Διαβάζω στην γνωστή σελίδα ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ που ασχολείται πολύ με τα της θάλασσας ..
 "Με τη βοήθεια ρυμουλκών μεθόρμισε σήμερα το πρωί στη ναυπηγοεπισκευαστική του Περάματος από τα Ναυπηγεία της Spanopoulos Group, το Ε/Γ-Ο/Γ «ΙΟΝΙΣ», για να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες επισκευές, προκειμένου να αναλάβει υπηρεσία με το νέο του ρόλο, στις γραμμές των Κυθήρων, υπό τη νέα του πλοιοκτησία."
Άρα το Ιονίς πάει για την γραμμή Κίσαμος Αντικύθηρα-Κύθηρα-Πειραιά μετά την επισκευή που θα του γίνει.
Ας ελπίσουμε οτι όλα θα πάνε καλά και θα γίνει ξανά το λιμάνι μας λιμάνι .... της άγονης γραμμής και ίσως κάποτε και πύλη εισόδου εξ δυτικών. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που κατασκευάστηκε και όχι να δένουν ψαρόβαρκες και άλλα συναφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: