Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΦΟΚ

Αξίζει μια βόλτα απο το Aqua cafe για να θαυμάσετε τα έργα της φωτογραφικής ομάδος Κισάμου. Πετυχημένος και ο τίτλος της έκθεσης "Φως και Χρώματα" μιας και όλες οι φωτογραφίες διακρίνονται γι αυτό. 
Αναγνωστάκης Γιώργος, Γλαρίτη Δήμητρα, Γλεντουσάκης Κωνσταντίνος, Παπαδημητράκης Μενέλαος, Μακαρώνας Μάνθος, Λυκάκης Κωνσταντίνος, Μπατάκη Αργυρώ, Μπικάκης Παναγιώτης, Λιουδάκη Δήμητρα, Σκουλάκη Αναστασία, Περαθωράκης Γιάννης, Κακαβελάκη Μαρία, Βερυκάκης Νίκος, Κουφάκη Δήμητρα, Δεικτάκη Ευτυχία, Τριανταφυλλάκη Μαρία και
Δαμαβολίτη Μαρία έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό...
Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά και έως τις 6 Αυγούστου στο AQUA cafe-bar βραδυνές ώρες, εκεί μπορείτε να γνωρίσετε τους καλλιτέχνες και να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: