Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων του 2017 ευχόμαστε στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ Κισάμου. Καλή σταδιοδρομία, να ξεκινήσει για εσάς ο δρόμος επιτυχίας και εκπλήρωσης επιθυμιών σας. Να εχετε υγεία, οι γονείς σας να παίρνουν μόνο χαρές απο εσάς, να είναι περήφανοι για το ήθος και την πρόοδο σας. 
Όσοι δεν τα κατάφεραν τώρα, η ζωή είναι μπροστά σας, η μάχη χάθηκε όχι όμως ο πόλεμος.
Σε όλη αυτή την πορεία των παιδιών σημαντικός παράγοντας υπήρξε η συμβολή των ΔΑΣΚΑΛΩΝ τους. Γονείς και παιδιά λοιπόν χρωστάμε ένα τεράστιο ευχαριστώ.
Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε και να καλωσορίσουμε τον νέο διευθυντή του σχολείου μας  κ. Παπαευαγγέλου Χαρίλαο και το νέο διευθυντή του ΕΠΑΛ κ. Ζουριδάκη Νεκτάριο. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη να ακολουθήσουν χρόνια δημιουργικά και επιτυχημένα.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον αποχωρήσαντα διευθυντή κ. Ψαράκη Γεώργιο για την άψογη συνεργασία και για την στήριξη και υποστήριξη στο σύλλογο μας. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στα νέα του καθήκοντα.
Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων
 Γενικού Λυκείου Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: