Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ..

... αρχίσουν να συσκέπτονται οι αρμόδιοι ώστε να μην παρατηρηθεί αυτό το χάλι την επόμενη χρονιά. Δυστυχώς φέτος δεν βρέθηκε ούτε προσωρινή λύση, σε ένα πρόβλημα που μας έκανε άλλους να γελάσουμε κι σ' άλλους να μας ανεβάσει την πίεση. Και μην νομίσετε ότι λέω για τα κρασπεδόρειθρα που έτσι και αλλιώς είναι προσωρινά, αλλά για την μη ικανότητα μας να βρούμε μια θέση για τους μόνιμους φορτοεκφορτωτές των λίγων μαγαζιών της Σκαλίδη. 
Ας καθίσει λοιπόν στο στρογγυλό τραπέζι εμπορικός σύλλογος, τα μαγαζιά που τροφοδοτούνται και ο δήμος, να βρουν επιτέλους τον χώρο που δεν θα μας κάνει ρεντίκολο καθημερινά με φωνές και βρισιές. Δεν είναι δύσκολο, το είπανε εξάλλου αρκετοί, μάλλον δεν το θέλουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: