Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ.....

Θα γράψω ένα μικρό σχόλιο δίχως πολλά, έχω την αίσθηση οτι θα το διαβάσουν αυτοί που πρέπει. 
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κίσαμο που είναι πολλές και οι περισσότερες προβάλλουν την διατήρηση της παράδοση του τόπου μας, καλό είναι όταν υπάρχει όρεξη για κέρασμα απο τους διοργανωτές, ξαναγράφω "κέρασμα", να προτιμούν τα ντόπια παραδοσιακά προϊόντα, Ντόπια παραδοσιακά προϊόντα λοιπόν είναι η γκαζόζα, το κρασί και η τσικουδιά. Η μπύρα Fix ή η Amstel ή coca cola δεν είναι.... 
Μάλιστα 2200 μπύρες είναι πολλές....
Αυτά



3 σχόλια:

Στάθης Παληάμπελος είπε...

ας είναι η ντόπιες μπύρες Γιάννη... είναι όλες υπέροχες...δεν έχουν τπτ να ζηλέψουν από τις πολυεθνικές...

ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

Το τι ειναι ντόπιο είναι λίγο μπερδεμένο στην Ελλάδα, ειδικά οταν καποιοι εισαγουν πρωτη υλη απο το εξωτερικο. Η αμστελ αλλα και η μπαριλα χρησιμοποιούν ελληνικα σιτηρα. το ήξερες ;

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Παιδιά μπερδεύεστε και μένα μου αρέσει η Μπύρα αλλά σε παραδοσιακά Κισαμίτικα πανηγύρια το ποτό είναι ένα κρασί... και συνοδεύεται μάλιστα