Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΠΑΕ ΕΝΩΣΗ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ

Αυτό θα είναι το όνομα, το δελφίνι στο μπέτι και φυσικά η φανέλα με μπλε άσπρα χρώματα... τα υπόλοιπα θα τα διαβάσετε στα ΜΜΕ.
Εγώ θα σας πω μιας και παραβρέθηκα αυτά που δεν θα δείτε να γράφονται πουθενά.
Κατ' αρχάς έχω ξαναπεί οτι ο πρόεδρος βαδίζει εκεί που έχει βάλει στόχο να πάει, καλώς ή κακώς εφαρμόζει τα σχέδια του και προσπαθεί να κάνει μια ομάδα πρότυπο στα Χανιά. Δυστυχώς σήμερα είχε ένα ακροατήριο που δεν καταλάβαινε και πολλά και νομίζαν οτι έχουν δικαιώματα όταν η ομάδα τους είναι υποβιβασμένη και βάσει νόμου έχει τεθεί σε εκκαθάριση, να απαιτούν παράλογα πράγματα. Ναι είναι χατήρι του Κισσαμικού που ο ΑΟΧ υπάρχει και αυτό το οφείλουν στον πρόεδρο και στο ΔΣ του, και τα λέω αυτά γιατί όσοι μίλησαν έβγαλαν τον Κισσαμικό εκτός προσπαθώντας να πείσουν τους εαυτούς τους οτι αυτοί είναι και άλλοι δεν υπάρχουν. 
Ο πρόεδρος βέβαια το ξεκαθάρισε και αυτό είναι και το σπουδαίο και μπράβο του, η ομάδα θα αναφέρεται επίσημα σαν ΑΟ Χανιά Κισσαμικός, θα έχει σήμα το δελφίνι, τους κάνουμε μεγάλη χάρη που βάζουμε το ΑΟΧ μπροστά απο τον Κισσαμικό αλλά θεωρώ οτι είναι ανάμεσα στα ανταλλάγματα που πρέπει να δώσουμε και μεις.
Θεωρώ οτι αν στηριχθεί αυτή η προσπάθεια θα έχει καλά αποτελέσματα, έτσι και αλλιώς οι φίλαθλοι της Κισάμου ήταν πάντα λίγοι, σημείο που μας το κτυπούσαν συνεχώς οι του ΑΟΧ.  Η προσπάθεια είναι δύσκολη μιας και όλοι εκεί χρόνια τώρα ήταν φαταούλες ... ας δούμε αν ακολουθήσουν την νέα ομάδα και οι φίλαθλοι των Χανίων.
Νομίζω οτι αξίζει να την υποστηρίξουμε εμείς έστω και οι λίγοι, όσο πικραμένοι και να είμαστε, εξάλλου φάνηκε οτι κερδίσαμε και κάτι.. δεν πρόκειται να μας ξαναπούν χωριάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: